Bruidsmake-up

Welke wensen heb jij voor bruidsmake-up?

Jullie trouwdag is er een om nooit te vergeten en vaak zul je nog naar de trouwfoto’s terugkijken. Natuurlijk wil je er op je allerbest uitzien en stralend op de foto’s staan.

Ik zorg er voor dat je op deze dag zult stralen als nooit tevoren!

Mijn stijl

Daar kan ik eigenlijk kort over zijn; ik ben fan van een natuurlijke look!

Ik vind het mooi om zo dicht mogelijk bij de persoon te blijven met make-up. Daarom vind ik het erg belangrijk om van te voren de wensen samen goed door te nemen en dat ik helemaal begrijp en voel waar jij je mooi en fijn bij voelt.

Producten van beMineral  

In mijn salon werk ik met de make-up van beMineral.

beMineral is een zuivere minerale make-up lijn gemaakt van 100% natuurlijke mineralen. De make-up is natuurlijk, geeft een jeugdige uitstraling, biedt een perfecte camouflage, is waterafstotend en beschermt tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. De foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Bruidsarrangement

Even lekker ontspannen tijdens een geheel verzorgende gezichtsbehandeling van 90 minuten voor de grote dag. Daarop aansluitend een proefmake-up om samen te kijken wat het mooiste en beste bij je past. Deze afspraak kan natuurlijk ook los gemaakt worden voor of na de gezichtsbehandeling. Alles in overleg.

Op de dag zelf kom je naar de salon of ik kom naar jou toe. Thuis of bij de kapper, geen probleem. Buiten Wijk bij Duurstede moeten we even kijken wat de mogelijkheden zijn, maar zal ik wel km vergoeding vragen.

Het arrangement bestaat uit:

  • Gezichtsbehandeling Babor gold 90 min
  • Proefmake-up
  • Bruidsmake-up

Proefmake-up en bruidsmake-up

Eerst samen de wensen doornemen om te kijken wat het beste bij je past om vervolgens een afspraak te maken voor een proefmake-up.

Op de dag zelf kan je naar de salon komen of ik  kom naar jou toe. Thuis of bij de kapper, geen probleem. Buiten Wijk bij Duurstede moeten we even kijken wat de mogelijkheden zijn, maar zal ik wel km vergoeding vragen.

Opmaken van familie of gasten

Het is altijd mogelijk om op de dag zelf ook een aantal familieleden of gasten op te maken. Laat dit wel van te voren weten zodat ik er met mijn planning rekening kan houden.

bruidsmake-up | Schoonheidssalon Pura

Prijs- en assortiment wijzigingen voorbehouden.