Disclaimer

Schoonheidssalon Pura besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die zijn geplaatst op haar website. De verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Schoonheidssalon Pura kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Schoonheidssalon Pura aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Schoonheidssalon Pura worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Schoonheidssalon Pura.

Verantwoordelijkheid

De bezoeker van de site mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van Schoonheidssalon Pura.

Annulering afspraak

Bij een onverhoopte annulering van uw afspraak, vernemen wij dit graag tijdig. Zo kan een andere klant op die tijd genieten van een heerlijke behandeling. Mocht u binnen 24 uur uw afspraak annuleren, dan zijn wij genoodzaakt 100% van de behandelkosten in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip!

Schoonheidssalon Pura, april 2018